Als wij de dingen deden waar toe we in staat zijn, zouden we onszelf versteld doen staan.

                                                    Thomas A. Edison

Hier vind je enkele reacties en ervaringen:

In het begin vond ik het stom en dat het niet hielp maar na het eerste gesprek vond ik het leuk en vindt ik dat ik veel heb geleerd. Ik durf nu te spreken voor een groep en ben minder verlegen. ik praat meer tegen mensen en denk niet meer: Ik kan het niet". 

Fleur 12 jaar
 
Geschreven door: Fleur
Nathalie durft nu meer. Zij is ook meer open en ontspannen. Zij speelt nu met andere kinderen tijdens de pauze op school.Ik als ouder was onder de indruk van de inzet van de kinderen over deze soms moeilijke onderwerpen. Mijn dochter is vooral meer open en bewuster voor behoeften van anderen.
 
Geschreven door: Ouders Nathalie
Bedankt Anne-karine voor je fijne en proffesionele hulp en vriendschap.

Liefs Fiel en Sannie
 
Geschreven door: Fiel en Sannie
Kaj was altijd enthousiast, ging graag, vond ook de andere jongens leuk en hij had niet het idee dat hij “op cursus”ging. Het was gewoon 12 keer een gezellige middag en de oefeningen vond hij leuk. Bij Kaj is een stukje woede/frustratie weg. Hij uit zijn boosheid anders, zegt eerder waarom hij boos is. De hele cursus was waardevol en de wetenschap dat meer ouders soortgelijke problemen ervaren. Anne-karine was positief, opbeurend en enthousiast. Altijd tijd voor het beantwoorden van vragen ook per mail altijd bereikbaar. Dat was heel prettig.
 
Geschreven door: Ouders kaj

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende Latste >>

Pagina 12 van 13


* deze velden zijn verplicht.
Naam:*
Email Adres:*
Veiligheidscode Code:
Enter Code hier:*
Vul hier jouw bevindingen of commentaar in:*

     

Copyright © 2014. Anne-Karine Huibers